2024ko martxoaren 21a

Irujo kontseilariak “eraldaketa digital honen etapan gehiago irabazteko inbertitzeak duen garrantzia” nabarmendu du, Funesen Elaborados Naturales enpresara egindako bisitan

Enpresa digitalizazio-prozesuan aurkitzen da bete-betean, eta egunean 300.000 tortilla baino gehiago ekoizten ditu  
Ezkerretik eskuinera: enpresako Industria Antolaketa Teknikoko zuzendaria, 
Jose Mari Mainz; Enpresa Sustapeneko zuzendaria, Iñigo Arruti; enpresako 
zuzendari nagusia, Sergio Beni Solans; Irujo kontseilaria; Administrazio 
eta Finantzetako zuzendaria, Nuria Gonzalez; I+G arloko zuzendaria, Andres 
Urdiroz; eta enpresako Kalitateko zuzendaria, Raquel Salazar.
Ezkerretik eskuinera: enpresako Industria Antolaketa Teknikoko zuzendaria, Jose Mari Mainz; Enpresa Sustapeneko zuzendaria, Iñigo Arruti; enpresako zuzendari nagusia, Sergio Beni Solans; Irujo kontseilaria; Administrazio eta Finantzetako zuzendaria, Nuria Gonzalez; I+G arloko zuzendaria, Andres Urdiroz; eta enpresako Kalitateko zuzendaria, Raquel Salazar.    Deskargatu irudia Irudi galeria

Industriako eta Enpresen Trantsizio Ekologiko eta Digitalerako kontseilaria den Mikel Irujo Amezaga eta Enpresa Sustapeneko zuzendaria den Iñigo Arruti Funesen dagoen Elaborados Naturales enpresaren egoitza nagusian izan berri dira. Enpresa plater prestatuak egiten espezializatua da.

(Albiste honi buruz gehiago jakin nahi baduzu, mesedez kontsulta ezazu gaztelaniazko bertsioa. Goiko nabigazio barra gorrian alda dezakezu hizkuntza).