2021ko martxoaren 17a

Tokiko produktua protagonista, Basque Culinary Centerreko ikasleei zuzendutako Nafarroako Gastronomia jardunaldian

Itziar Gómez kontseilariak eta Joxe Mari Aizeaga Basque Culinary Centerreko zuzendariak irekiera ekitaldian ‘Baserritik Mahaira’ estrategia nabarmendu dute, izeneko sukaldiaren bitartez nazioarteko proiekzioa lortu dezan
Itziar Gómez, Landa Garapenerako eta Ingurumeneko kontseilaria hizketan
camera_alt Itziar Gómez, Landa Garapenerako eta Ingurumeneko kontseilaria hizketan  Deskargatu irudia collections Irudi galeria

Tokian tokiko produktuak, Foru Komunitateko hainbat eremutakoak, protagonista bihurtu dira Basque Culinary Centerrek Nafarroako gastronomiari buruz gaur eta bihar egingo dituen jardunaldietan. Jardunaldi horien helburua da beren graduko ikasleen artean elikagai horiek beren goi-mailako sukaldaritzako ikerketetan eta errezetetan sar daitezen sustatzea.

(Albiste honi buruz gehiago jakin nahi baduzu, mesedez kontsulta ezazu gaztelaniazko bertsioa. Goiko nabigazio barra gorrian alda dezakezu hizkuntza).