2024ko apirilaren 26a

Aierdi kontseilariak Basque Culinary Centerreko 120 ikasleri harrera egin die goi mailako sukaldaritzan Nafarroako produktuak sustatzeko

Ikasleek Nafarroako Txahalaren Etxarriko ustiategi batean amaitu dute gaur Reyno Gourmeteko ekoizleak ezagutzeko egindako prestakuntza-bidaia
El consejero Aierdi visita una explotación de Ternera de Navarra junto estudiantes del Basque Culinary Center Irudi galeria

El consejero Aierdi visita una explotación de Ternera de Navarra junto estudiantes del Basque Culinary Center

Jose Mari Aierdi Landa Garapeneko eta Ingurumeneko kontseilariak Basque Culinary Centerreko ehun bat ikasleri lagundu die gaur goizean Etxarrin (Larraun) Txahalaren AGBko José Ignacio Eguzkiza abeltzaintza-ustiategira egindako bisitan. Gastronomiako etorkizuneko profesionalek Nafarroako hainbat ustiategitara egindako prestakuntza-bidaiaren barruan egin duten azken geldialdia da, Reyno Gourmet zigilupean kalitatezko produktuak ezagutzeko.

(Albiste honi buruz gehiago jakin nahi baduzu, mesedez kontsulta ezazu gaztelaniazko bertsioa. Goiko nabigazio barra gorrian alda dezakezu hizkuntza).