2022ko urriaren 31a

Nafarroako Gobernuak finantzatutako I+G proiektu batek haurrentzako snack eta menu osasungarriagoak garatzea lortu du

ALINFAk, ALPES erronkaren barruan (Elikadura pertsonalizatua eta jasangarria), arto labekatuen aperitiboak egin ditu % 25 gatz gutxiagorekin, galletak eta jogurt natural edangarriak azukre gehigarririk gabe

Garapen Ekonomiko eta Enpresarialeko Departamentuak, I+Gko proiektu estrategikoen deialdiaren bidez (S4 proiektuarekin lerrokatuta), ALINFA proiektua finantzatu du. Proiektu horrek elikagai berriak garatzea lortu du, haurrek beren dieta osasungarriago batengatik alda dezaten. Beste berrikuntza batzuen artean, % 25 gatz gutxiagorekin laberatu diren arto-aperitiboak eta zapore bereko galleta eta jogurt natural edangarriak egin dira, baina azukre gehigarririk gabe.

(Albiste honi buruz gehiago jakin nahi baduzu, mesedez kontsulta ezazu gaztelaniazko bertsioa. Goiko nabigazio barra gorrian alda dezakezu hizkuntza).