2022ko irailaren 23a

Gomez kontseilariak nabarmendu du menu ekologikoak gehitu egin direla Nafarroako jatetxe kolektiboetan, 4 urtetan eguneko 1.800etik 11.500era igaro baitira Ekoalderen eskutik

Bi sukalde zentrali, sukaldea in situ duten 34 ikastetxeri, baserri-eskola bati, ospitale bati eta bi zentro sozio-sanitarioei banatzen die janaria  
La consejera Gómez, en un momento de su intervención.
La consejera Gómez, en un momento de su intervención.   Deskargatu irudia Irudi galeria

Landa Garapen eta Ingurumeneko kontseilari Itziar Gomezek nabarmendu du menu ekologikoak gehitu egin direla Nafarroako jatetxe kolektiboetan, 4 urtetan eguneko 1.800 izatetik 11.500 menu izatera igaro baitira Ekoalderen eskutik.

Foru Komunitateko 68 ekoizle eta egile ekologiko biltzen ditu erakundeak, eta bi sukalde zentral, sukaldea in situ duten 34 ikastetxe (egunero 11.000 menu ikasturtean), baserri-eskola bat, ospitale bat eta bi zentro sozio-sanitario hornitzen ditu.

(Albiste honi buruz gehiago jakin nahi baduzu, mesedez kontsulta ezazu gaztelaniazko bertsioa. Goiko nabigazio barra gorrian alda dezakezu hizkuntza).