2023ko martxoaren 17a

Basque Culinary Centerreko 120 ikaslek Nafarroa bisitatuko dute apirilean, Landa Garapenaren eskutik, kalitatezko tokiko produktua ezagutzeko

Gómez kontseilariak eta Basque Culinary Centerrek lankidetza hitzarmen bat sinatu dute Nafarroako nekazaritzako elikagaien sektorea Gastronomia eta Sukaldaritza Arteetako Graduko 1. mailako ikasleei hurbiltzeko
De izda a dcha: director general de Basque Culinary Center, Joxe Mari 
Aizeaga; la consejera Gómez; Alex Beitia, director académico BCC; Itziar 
Inza (Reyno Gourmet); Xabier iruretagoyena (INTIA); y Edorta Salvador, 
director Learning Journey.
De izda a dcha: director general de Basque Culinary Center, Joxe Mari Aizeaga; la consejera Gómez; Alex Beitia, director académico BCC; Itziar Inza (Reyno Gourmet); Xabier iruretagoyena (INTIA); y Edorta Salvador, director Learning Journey.  Deskargatu irudia Irudi galeria

Basque Culinary Centerreko 120 ikasle Nafarroan izango dira apirilean, Reyno Gourmeten eskutik Foru Komunitateko nekazaritzako elikagaiak ezagutzeko. Nafarroako kalitatezko produktua sustatzeko ekintza hau Itziar Gomez Landa Garapeneko eta Ingurumeneko kontseilariak eta Joxe Mari Aizega Basque Culinary Centerreko zuzendari nagusiak sinatutako lankidetza-hitzarmenaren emaitza da. Hitzarmenak INTIA sozietate publikoa konprometitzen du lehen mailako ikasleentzat eta irakasleentzat urtero ikaskuntza-bidaia bat finantzatzera eta antolatzera, Nafarroako produkturik onenak ezagutzeko eta dastatzeko, ekoizpen primariotik eraldaketaraino.

(Albiste honi buruz gehiago jakin nahi baduzu, mesedez kontsulta ezazu gaztelaniazko bertsioa. Goiko nabigazio barra gorrian alda dezakezu hizkuntza).