2022ko maiatzaren 25a

Nafarroako Gobernuak VISIT GastrOH! -n nazioarteko turismo gastronomikoa erakartzeko aukera ikusi du

Nafarroa, Euskadi, Errioxa, Bearn eta Pays Basqueren artean sortutako GATURI "Helmuga bakarra" proiektuaren marka da
Ezkerretik eskuinera, Jean Othax, Pau Bearneko Merkataritza eta Industria 
Ganberaren ordezkari eta Bearneko Turismo Klusterraren presidentea; Ramiro 
Gil, Errioxako Gobernuko Turismoko zuzendari nagusia; Juan Mari Idoate, 
Nafarroako Ostalaritza eta Turismo Elkarteko lehendakariordea (AEHN) ; 
Javier Hurtado, Gómez kontseilaria; Turismo, Merkataritza eta Kontsumo 
kontseilari Javier Hurtado; Irujo kontseilaria, Jean-Baptiste Fafoaga, 
Baionako Merkataritza eta Industria Ganberako kide hautatua; eta Turismo, 
Merkataritza eta Kontsumoko zuzendari nagusi Maitena Ezkutari.
Ezkerretik eskuinera, Jean Othax, Pau Bearneko Merkataritza eta Industria Ganberaren ordezkari eta Bearneko Turismo Klusterraren presidentea; Ramiro Gil, Errioxako Gobernuko Turismoko zuzendari nagusia; Juan Mari Idoate, Nafarroako Ostalaritza eta Turismo Elkarteko lehendakariordea (AEHN) ; Javier Hurtado, Gómez kontseilaria; Turismo, Merkataritza eta Kontsumo kontseilari Javier Hurtado; Irujo kontseilaria, Jean-Baptiste Fafoaga, Baionako Merkataritza eta Industria Ganberako kide hautatua; eta Turismo, Merkataritza eta Kontsumoko zuzendari nagusi Maitena Ezkutari.  Deskargatu irudia Irudi galeria

Duela bi urte sortu zen GATURI proiektua, produktu eta baliabide gastronomiko, nekazal elikagaiak eta turistikoen helmuga bakarra eta erakusleiho komuna sortzeko helburuarekin jaio zen, eta gaur egin du azken aurkezpena, bazkide diren bost erakundeen partaidetzarekin: Nafarroa, Euskadi, Errioxa, Bearn eta Pays Basque. VISIT GastrOH! helmuga bakarra sortzea da GATURIren esparruan lortutako lorpen nagusia,, 5 eskualdeetako gastronomia-, nekazaritzako elikagai- eta turismo-ondarerik onena biltzen da, eta VISITGastrOH.com plataformatik sar daiteke. Nafarroako Gobernuak marka honen sorreran aukera bat ikusten du nazioarteko turismo gastronomikoa erakartzeko.

(Albiste honi buruz gehiago jakin nahi baduzu, mesedez kontsulta ezazu gaztelaniazko bertsioa. Goiko nabigazio barra gorrian alda dezakezu hizkuntza)