(ir al contenido)

Castellano | Euskara | Français | English

 Imagen decorativa
Ofertas de empleo

Herramientas para el contenido

Compártelo

  • Meneame
  • Delicious
  • Twitter
  • Google
  • Facebook

enlaces relacionados

Técnico/a I+D Industria Alimentaria

Datos de la oferta

  • Actividad Economica INDUSTRIA DE PRODUCTOS ALIMENTICIOS Y BE
  • Nº de la oferta 15-2022-003645
  • Fecha de entrada 05/08/2022
  • Nº de puestos 1
  • Categoría profesional Técnico/a
  • Funciones y tareas Bread Free is the main manufacturer of wheat flour suitable for celiac people. We are looking for someone with a passionate vision to improve health of people through the application of Biosciences. We seek for people all over the world willing a start-up that will rocket within the next years.
    Main tasks to develop: • Develop new technologies to produce gluten-free wheat flours. • Improve organoleptic properties of final products. • Quality control of products. • Food engineering process development up to a factory production.
  • Experiencia profesional No se requiere
  • Estudios Degree in Biotechnology, Food Engineering or similar. • Master in Nutrition, Food Biotechnology, Food Engineering or similar is recommended.• Junior profile.
  • Condiciones laborales (tipo de contrato, jornada, horario, salario, etc.) 12 months’ salary and extendable if both parties meet the requirements needed. • Job is intended to be developed at CEIN (Centro Europeo de Empresas e Innovación de Navarra) in Tudela.• Flexible timetable and young environment. • Good working atmosphere, where we value each idea employees may have. • Possibility of growing fast if goals are achieved.
  • Observaciones

Datos de la empresa

  • Nombre de la empresa BREAD FREE SL

Otros datos

  • Formación complementaria
  • Idiomas • C1 or superior in English.
  • Permiso/s conducir B license valuable
  • Vehículo propio
  • Localidad del puesto Tudela
  • Provincia del puesto Navarra
  • País España

Forma de Contacto


Enviar amigo Imprimir

Gobierno de Navarra

Contacte con nosotros | Accesibilidad | Aviso legal | Mapa web