2024ko urriaren 9a

Irujo kontseilariak Lodosan ezagutu du "Pedro Luis" 0 kilometroko kontserben proiektua

Enpresak urteak daramatza sartuta kirolaren, ikerketa medikoaren eta hezkuntzaren arloko hainbat proiektu sozialetan
Pedro Luis Antonek pikillo piperraren kontserba-prozesua azaldu dio 
kontseilariari.
Pedro Luis Antonek pikillo piperraren kontserba-prozesua azaldu dio kontseilariari.  Deskargatu irudia Irudi galeria

Mikel Irujo, Industriako eta Enpresen Trantsizio Ekologiko eta Digitalerako kontseilariak, "Pedro Luis" enpresa bisitatu du Lodosan. Enpresa horrek jatorri-deitura duten produktuak ekoizten ditu, eta kontserben nekazaritza ekologikoa egiten du, 0 kilometroan.

(Albiste honi buruz gehiago jakin nahi baduzu, mesedez kontsulta ezazu gaztelaniazko bertsioa. Goiko nabigazio barra gorrian alda dezakezu hizkuntza).